0768 213 213 office [at] cril.ro
promovare website online seo

Știm. Ai început o afacere în mediul online și toată lumea îți recomandă să faci SEO. Ai înțeles în mare parte despre ce este vorba, dar parcă… nu este totul atât de clar – fiecare partener de afaceri, client sau furnizor are o altă versiune pentru ce înseamnă cu adevărat SEO.

seo - optimizare pentru motoarele de căutare

Deci… ce este SEO?

SEO este un acronim pentru Search Engine Optimization (în traducere liberă: Optimizare pentru motoarele de căutare – exemple de motoare de căutare: Google, Yahoo!, Bing, DuckDuckGo etc.).

„A face SEO” pentru un website reprezintă o serie de procese prin care acesta este optimizat atât intern (onsite), cât și extern (offsite) pentru a fi găsit în mod organic / gratuit (dacă faci singur și nu apelezi la o companie sau la un expert) pentru cuvintele cheie reprezentative pentru website-ul tău.

Cât durează?

SEO se face în general pentru afaceri ce au planuri pe termen lung, ce nu așteaptă rezultate imediate.
În funcție de domeniul de activitate, de produsul / serviciul oferit, de concurență, de vechimea pe piață – dar și de alți factori, pentru a ajunge pe prima pagină pentru cuvântul / fraza cheie dorită poți aștepta de la câteva zile/săptămâni la 1-2 ani. După ce ajungi pe prima pagină, este recomand să continui investiția în website-ul tău.

cat timp trebuie sa fac seo
garantie seo

Ce putem garanta

Credem că nicio companie ce promovează site-uri online nu îți poate garanta o poziție anume în SERP (Search Engine Results Page) pentru un anumit cuvânt cheie sau frază cheie. Algoritmii motoarelor de căutare sunt în continuă schimbare.
Noi, putem garanta:

  • Creșterea poziției generale în motoarele de căutare
  • Creșterea traficului organic

Cât costă SEO?

Din păcate nu îți putem oferi un cost corect până nu:

  • Analizăm Website-ul tău
  • Găsim cuvintele / expresiile cheie potrivite pentru website-ul tău
  • Verificăm principalii concurenți

Toate aceste verificări trebuie efectuate de către un specialist, iar un calculator nu-ți va putea oferi nici măcar un cost aproximativ. De asemenea, nu am inclus tipuri de abonamente pentru că s-ar putea să alegi fie un plan care să nu acopere nevoile tale, fie un plan de care nu ai nevoie – prea scump.

Fiecare abonament SEO este unic și este calculat per client.

În urma tuturor verificărilor vom stabili o strategie de promovare benefică pentru compania ta și un cost lunar fix. Completează formularul alăturat pentru a face o solicitare de preț.

Recomandăm atât companiilor noi pe internet, cât și celor ce au vechime și trafic să folosească cât mai multe metode de promovare online: SEO, Facebook Ads, Google Ads.

Solicită ofertă SEO

    Back To Top