0768 213 213 office [at] cril.ro

Colaborăm cu acesta firmă de 8 ani și suntem foarte multumiți de seriozitatea cu care suntem tratați și de rezultatele muncii noastre. ABC Fitness School recomandă cu încredere Cril DEV! Mult succes în toate proiectele vă dorim din suflet!

Testimonial Vasile Georgiana

Cril DEV provides creative and professional services, and has been managing our website & Facebook page from 2 years.
Many thanks Cristian for your exceptional customer service and for always going the extra mile to support us…
I highly recommend Cristian and his company.

Ali Balooshi

Colaborăm cu Cril DEV și suntem foarte multumiți de cum arată noul nostru site, dar și de seriozitatea și promptitudinea cu care sunt îndeplinite cerințele noastre. Activ Club recomandă cu drag Cril DEV.

Mihai Giba - Activ Club

De mai bine de 25 de ani îmi conduc propriile afaceri și niciodată nu aș fi putut manageria firma fără serviciile unei firme IT. Am avut mereu șansa să colaborez cu firme de IT foarte bune și lucurile au mers bine dar de când am început sa lucrez cu Cristi mi-am dat seama că el, ca reprezentantul firmei Cril DEV, nu este doar „băiatul cu site-ul” ci este chiar un bun consilier pentru afacerile mele și o persoană bine orientată către marketing, mereu prezent și tot timpul gata să mă sprijine în problemele care îmi apar în firma! Îi mulțumesc și pe această cale!

Daniela Militaru - Antrenoare.ro / Traseu-utilitar.ro
Back To Top